13-14 octombrie: Botoșaniul intră pe harta celor 100 de filme

ÎMPREUNĂ, CONSTRUIM CA-N FILME

Harta celor 100 de filme include în acest week-end municipiul Botoșani. Două filme de referință, în care actorul Vlad Ivanov a făcut roluri importante, vor fi difuzate la Cinema Unirea din Botoșani.

De asemenea, nu lipsesc Expoziția și Documentarul AGERPRES, dedicate anului Centenar.

PARTENERII NOȘTRI

Evenimentele sunt realizate în parteneriat cu Cinema Unirea Botoșani și Primăria Municipiului Botoșani.

Vezi programul aici.

Evenimentele de la Botoșani sunt posibile datorită unui parteneriat special între Centenarul Filmului Românesc și Grupul de companii ELSACO.

“Cu toții avem o imensă nevoie de cultură și asta ne obligă să susținem asemenea acțiuni. Un astfel de proiect îmi dă speranță în viitor. Un film bun îți spune o poveste, te face să îți pui întrebări, te face mai liber și mai echilibrat. Vă felicit că ați pus și Botoșaniul pe harta acestui minunat eveniment”, declară Valeriu Iftime (Președinte al Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco).

Despre Grupul de companii ELSACO

Elsaco este un grup de companii prezente preponderent în domeniile energiei, apei și utilităților, având ca principal obiectiv creșterea eficienței energetice. Grupul este format din 10 companii care acoperă domenii precum: proiecte EPC, distribuția și vânzarea de echipamente de măsură și control, soluții în domeniul eficienței energetice, software de proces și business, soluții IT&C, smart metering rezidențial.

Viziune: De la înfiinţarea sa în 1994 și până în prezent, Elsaco a reușit să devină unul dintre principalii furnizor pe piaţa utilităților și serviciilor energetice din România.

Elsaco și comunitatea: Responsabilitate socială

“Compania noastră promovează conceptul de Responsabilitate Socială și tot ce presupune acesta: practicile pozitive în afaceri, standardele etice care funcţionează ca reper în relaţiile dintre companie și partenerii de afaceri, responsabilităţile etice faţă de comunitate și mediu.

Ne desfășurăm activitatea adăugând valoare serviciilor oferite clienţilor noștri, luând în considerare nevoile comunităţii, rămânând deschiși faţă de idei noi și dedicaţi progresului.”

Copyright © 2018-2019 Centenarul Filmului Românesc | Design and Layout by Marius Asiminei | Development by 3idei.com