„Curtea Veche” din Botoșani, o oază de liniște

„Oraşul domniţelor”, aşa cum mai este numit Botoşaniul, se concentrează astăzi în jurul Pieţei „1 decembrie 1918″. În centru, în apropierea cuptoarelor medievale, se află și un loc parcă desprins de realitate, unde bunul gust și diversitatea sunt la ele acasă. Un cadru prielnic pentru întâlnirile de afaceri, petreceri sau doar pentru o simplă ieșire.

Am poposit acolo pe 13 octombrie, împreună cu actorul Vlad Ivanov și consultantul proiectului, criticul de film, Irina-Margareta Nistor, cu prilejul evenimentelor desfășurate la Cinema Unirea din Botoșani. Programul complet aici.

DESCRIERE

Din respect și dragoste față de mâncare, față de toți cei ce ne trec pragul și pentru că știm că vă pasă de sănătatea voastră și a celor dragi, nu folosim la preararea mâncărurilor potențiatori de arome, conservanți, coloranți, arome artificiale, aditivi și margarină. Bucură-te de aromă, culoare și gust! Restaurantul vine în întâmpinarea clienților botosăneni nu doar cu preparate bine alese, pregătite după rețete traditionale românesti, ci si cu o atmosferă superbă, în care fiecare client este tratat ca într-o vizită la prietenii de-o viată.

Restaurantul Curtea Veche susține proiectele organizate de Centenarul Filmului Românesc.

Copyright © 2018-2019 Centenarul Filmului Românesc | Design and Layout by Marius Asiminei | Development by 3idei.com