#100filme|| Am fost la Bricks Cluj și tare ne-o plăcut!

Clujenii știu, însă acum știu și ieșenii (reprezentați de noi, bineînțeles!) – Restaurantul Bricks este cu bun gust și cu foarte mult gust bun. Jocul de cuvinte descrie perfect atmosfera și ceea ce găsim acolo.

Situat pe Str. Horea, nr. 2, “Bricks” invită la savurarea unor preparate gustoase, pe care papilele dansează, aproape ca-ntr-o bosanova, iar la cele mai îndrăznețe, ca-ntr-un tango.

Terasă de deasupra Someşului este și romantică, și hipstărească, dar și atrăgătoare. Este singurul loc din Cluj-Napoca care îmbină în mod armonios două spaţii: Restaurant ~ Wine & Jazz.

Atmosferă specială te invită să te bucuri, alături de prieteni, de gust, dar și de starea de a fi împreună într-o atmosferă plăcută, intimă.

Meniul este variat, cu:
– preparate din meniul internațional;
– preparate grill;
– preparate vegetariene.

Acum am venit cu filmul la Cinema Victoria, în cadrul caravanei #100filme, însă cine știe, poate venim cu film & jazz chiar la Bricks, vara.

Din câte am văzut, BRICKS – (M)eating Point, este un restaurant potrivit oricărui tip de eveniment: de la întâlnirile de afaceri, la ieșirile cu prietenii sau organizarea unor evenimente private.

Recomandăm cu drag preparatele demne de film de la Bricks: pulpă de rață, tagliattele cu creveți, gulaș în pâine, cheesecake, creme brulee. Pe restul le descoperiți când ajungeți acolo. Dați-ne un semn dacă v-a plăcut!

Bricks este partener pentru Caravana #100filme la Cluj, 1 decembrie 2019.

Copyright © 2018-2019 Centenarul Filmului Românesc | Design and Layout by Marius Asiminei | Development by 3idei.com